O meni

Sem Matej Markovič, profesor športne vzgoje, osebni trener, motivacijski predavatelj, ekstremni športnik (eden 100-ih ljudi na svetu, ki je zaključil desetkratni ironman), predsednik humanitarne organizacije Never give up, mož in oče petih otrok ter avtor knjige Moja pot.

Sem človek, ki prisega na več pomembnih temeljev v življenju in ne stavi vse le na eno področje v življenju. Tako me je življenje peljalo na različne vrhove na zgoraj omenjenih področjih, sedaj pa poskušam razglede, ki sem jih na njih doživel predati naprej vse tistim, ki se še odločajo ali se vzpeti na nek vrh ali ne.

Vse kar sem se naučil skozi padce in vzpone v življenju sem sedaj združil v formulo, s katero mislim, da je lahko življenje bolj celostno in zanimivo ter hkrati omogoča vsakemu posamezniku, da posega po svojem Olimpu.

Prisegam na odnose, poštenje, medsebojno zaupanje in v vero v sočloveka. Verjamem v energijo, ki teče med nami in prav zaradi te energije smo ljudje sposobni skupaj ustvarjati neverjetne stvari.

Dobrodošli v mojem (našem) svetu.
Matej Markovič

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva podatkov