Trening podjetij

Deset in več letne izkušnje s treniranjem večjih skupin smo v zadnjem letu prenesli tudi na področje treniranja zaposlenih znotraj njihovega delovnega okolja. S pravim konceptom treninga, z energijo, ki poteka v obeh smer in z motiviranjem vadečih, se ustvarja zadovoljen in povezan delovni kolektiv, ki posledično prispeva k večji delovni učinkovitosti in boljšemu skupnemu rezultatu.

Naj vam zaupamo zgodbo srednje velikega podjetja s katerim trenutno sodelujemo. Dogovorili smo se za poskusno trimesečno dobo od 1.aprila do 1.julija, kjer bi 45 prijavljenih vadečih treniralo dvakrat tedensko – ena skupina dvakrat tedensko od 6:00 do 7:00 in ena skupina dvakrat tedensko od 15:00 do 16:00. Naš cilj je bil zdržati prve tri mesece s čim manj odpovedi, narediti čez čas dopustov premor in nato, če bi bil seveda interes, nadaljevati septembra. Interes in zadovoljstvo vadečih je tako veliko, da so čez čas dopustom prav vsi podaljšali vadbo, hkrati pa smo dobili nekaj novih vadečih.

Če ste podjetje, ki vam ni vseeno za psihofizično pripravljenost svojih zaposlenih in želite zaposlene, ki bodo z veseljem in z veliko energije prišli na svoje delovno mesto, potem smo pravi naslov za vas.

Za več informacij smo na voljo na: matej@nelim.si ali na telefonski številki 040 480 843.
 

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva podatkov