2.88 €

Bio - Arašidovo maslo

Na zalogiBIO proteinska ploščica vsebuje 12g lahko prebavljivih zelenjavnih proteinov. Proteini so narejeni iz Organskega rjavega riža. Brez običajne glazure, zato je tudi brez nasičenih maščob. Proteini na splošno pospešujejo obnovo mišic, ogljikovi hidrati pa jih nahranijo. Tako vam po vadbi priporočamo to zelo okusno proteinsko ploščico. Vegansko, brez glutena, brez GSO, brez konzervansov, brez nasičenih maščob. Seveda, kot vse druge naše proteinske ploščice, Organski ( CE ) izdelek.

Priporočamo zaužitje po aktivnosti ali če želite “bolj zdrav” posladek kadarkoli čez dan.
 

ROK UPORABNOSTI, SHRANJEVANJE & UPORABA

  • 12 mesecev od datuma proizvodnje.
  • Zdravilo je treba po odprtju takoj zaužiti.
  • Shranjujte na suhem mestu izven dosega neposredne sončne svetlobe. Zaščitite pred zmrzovanjem. Zaradi naravne vsebine, izdelek lahko vsebuje majhne koščke lupine.
     

ZANESLJIVOST PROIZVODNEGA PROCESA
Proizvajalec izdelka je IFS Food verzija 6, ISO 9001/2008 certificirano in delo s certificiranim HACCP konceptom.

GSO status (gensko spremenjeni organizmi)
Ne vsebuje sestavin in sestavin, ki vsebujejo GSO, so izdelani iz GSO ali so sestavljeni iz GSO in zato niso predmet uredb (ES) št. 1829/2003 in št. 1830/2003.


SESTAVINE
Datlji*, riževi proteini* 20%, rižev sirup*, arašidi* 12%, surova arašidova pasta*, javorjev sirup* (*Organsko certificiran izdelek).

Pišite nam

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.

Več o politiki varstva podatkov
2022 © Nelim - Copyright All Rights Reserved